onsdag 2 maj 2007

fan fan fan fan fan

Jag hatar folk som tar folks cyklar. Varför är de så elaka? Jag är otursförföljd. Vad gör jag för fel? Fuck. Nedrans stockholmskleptomaner. Mina cyklar måste ha någon onaturlig dragningskraft, kan någon please skänka mig en cykel som ingen vill sno?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, ja, Jennys naiva optimism kan vara rätt charmig ibland. Jag kanske borde ta chansen och bygga upp lite mystik genom att inte berätta sanningen. Det kan bli som med Jack och Meg White. Har de varit gifta eller är de syskon? Eller kanske både och? Nåväl, jag vet inte om det är en enda person som faktiskt kallar Jenny för Jenny Guldfot, mig inkluderat. Men. Det fanns en gång i tiden en serietidning om idrott och speciellt fotboll. Serietidningens namn var Buster. Den var en hörnpelare i mitt liv under mellanstadiet. I tidningen fanns det en serie om Benny Guldfot. Han var en jätteduktig fotbollsspelare, men bara om han spelade i sin idol Kanon-Keens före detta skor. Utan skorna var Benny Guldfot värdelös. En vanlig händelse i serien var därför att Benny tappade bort sina skor bara dagar före viktiga cupfinaler. Den stackaren. Men de brukade dyka upp till slut och Benny brukade göra det avgörande målet. Vad har detta med Jenny att göra? Försvinnande lite. Men jag valde det som henne länknamn eftersom Jenny rimmar med Guldfot. Eller hur det nu är. Det här blev ganska långt. Jag kanske borde lägga upp det som en egen blogganteckning. Anywho, now for something completely different.

Anonym sa...

jag hade en cykel en gång som inte ens var min men som jag tog med mig för att komma hemma lite fortare och den stod ju inte direkt kvar när jag skulle hämta den men nu snackar vi ju borlänge people are crazy.

Anonym sa...

vafan colo! har dom snott din cykel igen helenius? IGEN! nu djävlar blir det alkolås på alla cyklar från och med nu och inlåsning på hög nivå. du får ha en egen bodyguard till cykeln. det får kosta men det är det värt!

jag lider med dej.. :(