fredag 2 maj 2008

comme-il-faut

Det har varit Valborg, återigen utan att skymta en endaste brasa. Bara solsken och vin, bland många unga och glömska i Uppsalas virrvarr. Men mycket roligt. Och Jenny Guldfot har varit på visit i staden. En dag åkte vi till Skogskyrkogården och åt vindruvor sittandes på min knallblåa filt snodd från ett ryskt flygplan. Denna extraordinära filt ger alltid ett visst skimmer till alla möjliga utesittningar.



Sen strosade vi mest runt bland alla tallarna och oroade oss för att de som lutade värst skulle falla. Det var en fin utflykt.


Nu är jag hemma i Dalom, i byn som stoltserar med den kurbitsmålade telefonkiosken som varit med i flertalet kända sammanhang. På tv.



Exempelvis var den med i programmet "På rymmen" när Hjalle och Heavy rymde runt i Sverige. Det var ett stort samtalsämne när det begav sig.

1 kommentar:

Anonym sa...

hills, det var trevligt att få prata med dig igår och idag. hoppas vi ses snart igen också. jag är typ jätteskyldig stockholm ett besök. har ju inte ens sett millas fina lägga. och så måste ni ju ta mig med till tanto nån gång.